Συμβόλαιο

Με τα συμβόλαια συντήρησης Forklift Solutions (FLS) έχετε εξασφαλισμένη την λειτουργία κάθε ανυψωτικού μηχανήματος, όποιο πρόβλημα κι αν παρουσιαστεί. Η προγραμματισμένη συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα εξασφαλίζει την προστασία της επένδυσης σας και την υψηλή λειτουργικότητα του εξοπλισμού σας. Με ελεγχόμενη συντήρηση προλαμβάνεται τα ενδεχόμενα προβλήματα πριν αυτά εμφανιστούν και καταστήσουν την λειτουργία της εταιρείας σας προβληματική.

 

1 Συμβόλαιο Συντήρησης Τακτικού Ελέγχου

 

Τακτικές επιθεωρήσεις που προβλέπονται από τον έμπορο περονοφόρου οχήματος και διεξάγονται από έναν εξειδικευμένο τεχνικό, σύμφωνα με τον κατασκευαστή.

α) Κάθε επιθεώρηση περιλαμβάνει μια αλλαγή λαδιών, λίπανση, έλεγχο και προσαρμογές, για την προσυμφωνημένη τιμή.

β) Η τεχνική έκθεση αναφέρει τις εργασίες συντήρησης.

γ) Συντάσσεται  προσφορά για κάθε επιπλέον εργασία που συστήνεται με ανταλλακτικά και εργασία  έχοντας σκοπό τη βελτιστοποίηση των μηχανημάτων και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου των ζημιών και μεγάλων επισκευών.

 

 

2 Συμβόλαιο Συντήρησης Προληπτικού Ελέγχου

 

Αυτό είναι ένα συμβόλαιο συντήρησης ανυψωτικού οχήματος με επισκέψεις και επιθεωρήσεις σε συνιστώμενα χρονικά διαστήματα, με στόχο την πρόληψη βλαβών.

α) Αποτελείται από μια πλήρη επιθεώρηση όλων των ειδών συντήρησης που περιγράφονται στο εγχειρίδιο συντήρησης του κατασκευαστή για ένα ανυψωτικό όχημα.

β) Η προσυμφωνημένη τιμή συντήρησης all-inclusive περιλαμβάνει τμήματα επισκευής των μηχανημάτων και τις υπηρεσίες ενός τεχνικού. Οι καθημερινοί έλεγχοι δεν αποτελούν μέρος της σύμβασης.

γ) Η τεχνική έκθεση συντήρησης συνιστά τις επισκευές που πρέπει να πραγματοποιηθούν και να τις αναφέρει χωριστά, επιτρέποντας τον καλύτερο σχεδιασμό για τις δαπάνες συντήρησης, διευκολύνοντας με τη  γνώση του κόστους από πριν, σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα της υπηρεσίας.

 

3 Ολοκληρωμένο Συμβόλαιο Συντήρησης Μηχανημάτων

 

α) Μια πλήρης σύμβαση παροχής υπηρεσιών από την FLS, επιτρέποντας στον πελάτη να επικεντρωθεί πλήρως στην επιχείρησή του.

β) H FLS συμφωνεί με τον πελάτη σε ένα "τεχνικό" μηνιαίως κόμιστρο, για ένα χρονικό διάστημα, συνήθως μεταξύ 36 έως 60 μήνες, σύμφωνα με το ωριαίο πρόγραμμα των μηχανημάτων, το οποία καλύπτει ανταλλακτικά, εργασία και τις υπηρεσίες ενός τεχνικού.

γ) Η συμφωνία καλύπτει όλες τις εργασίες συντήρησης και επισκευής. “Οι καθημερινοί έλεγχοι και επισκευές ζημιών μετά από ένα λάθος στο χειρισμό ή ατύχημα αποκλείονται”.

δ) Στο συμβόλαιο μπορεί να περιλαμβάνεται μια αλλαγή ελαστικών.

 

Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 

  • Το σχεδιασμό και τον έλεγχο όλων των δαπανών
  • Δεν υπάρχουν τιμολόγια έκπληξη
  • Βελτίωση των ταμειακών ροών
  • Βέλτιστη χρήση του μηχανήματος
  • Μειωμένο κόστος λειτουργίας
  • Υψηλότερη αξία μεταπώλησης για το μηχάνημα

Blog

Τελευταία Νέα

Social Media

Facebook

Google+

Επικοινωνία

3o χλμ Αλεξάνδρειας- Κατερίνης

ΤΚ:59300

Αβραμίδης Μιχάλης

Κιν: +30 697 227 02 24

Θεοφάνους Δημήτρης

Κιν: +30 697 380 19 06

email: info@fls.gr | support@fls.gr

© 2017 Forklift Solutions. All Rights Reserved. Designed By webdigit